saat kasih sayang diperlukan..

salam wbt...

alhamdulillah dah seminggu kita berada dalam bulan syawal..raya pun dah..makan pun dah byk..huhu...sampaikan diarrhea..2 hari setengah..huuuhuhu...(simptom lepas raya)
sebenarnya minggu nie byk gilos control...tp ade masa lae aku curi nak mengupdate blog...bukannya ape..dah penat baca anat..

hum,ari tue...waktu aku sakit cam nak mati..aku teringat gile kat mak aku...mama,sakit nie..
kan bes kalau mak ade..tp mak jauh,abah pun...huhuhu...tp ALLAh sentiasa ade dan dekat...alhamdulillah...Dia berikan aku kekuatan..tp sampai satu tahap...aku dah x tahan dah..huhu.dah berbelas kali masuk toilet..last sekali aku pun p cr kawan aku yg sorang nie...(rumah jiran..cheten namanya...)naseb baek die x sibuk..bukannya ape roomate aku dah exam sok..ksian kat die kalu aku kacau...terpaksa r kacau umah orang...(sori ye ayam n cheten)...but diorang layan aku ngan penuh kasih syng...sampai le sakit aku lega sikit...(sayang korang ..muahx)
dan bila balik rumah romate aku pun dah masakn bubur..(syng izzah gak.)huuhu...seb bek la ade korang...tp ape2 pun syukur kpd ALLAh kerana mengurniakan aku kawan2 yg luar biasa cam korang..=p
hum..moga Allah membalas jasa korang..=p

pengajaran untuk syawal depan....JGN MKN BYK SGT...!!!huuhuhu..

2 comments:

Anonymous said...

jgn makan byk sgt.tp mkn semua yg ada. bkn apa taklut kempunan nnt. Farah,hg sakit perut aku sakit emosi.xtau la napa emosi x stabil bila dok tmpt org ni.culture shock kot.rs mcm ada sj x kena. hrp2 lps ni aku rs biasa

-azwanbakhtiar- said...

hg makan apa yg banyak sgt tu a?
meh kat aku skit..

dh jd cm plarian kt darfur ni..