cairlah hati

salam wbt...

alhamdulillah..aku bisa lae menggunakan jari-jari untuk menulis...di harap bermanfaat pada aku dan semua orang..
hidup aku sekarang nie..macam x tentu arah sikit..byk menda aku malas nak buat..ya ALLAh sal beratla aku nie jd camnie...mungkin dah terlalu byk dosa..=(
hum...aku kdg2 rasa hati aku nie...keras gila...gila2...x dok apa yg leh lembutkan..
kadang2 aku terperasan aku ni macam snow queen jap(heheh...)mungkin sbb aku dok kat negara sejuk kot..alang2 winter dah dekat nie,,,hati aku pun mula la dapt biasannya...
tp,disebabkan hati aku cam batu nie...aku x dapt rasa pape..even aku nak nanges pun x bleh..rase hilang nikmat yg sgt besar looo...(dah r aku ni suka nanges..kalu x leh nanges apa lae la aku leh buat..huhu)..bukannya ape,air mata kan anugerah tuhan untuk kaum2 hawa melepaskan bebanan2 diorang..so,bila x leh nak nanges..aku terpikir(ntah2 duktus lacrimalis aku tersumbat ape))wiso btoi....!
hum..namun ALLAH selalu mendengar permintaan aku..kerana hy DIa yg memahamiku...dan aku yakin..pengakhiran untuk semua ini pasti yg terbaik...hikmah menanti farah....SAbar3...
dah seminggu berlalu akhirya...ku dapat rasekan sesuatu di hati...aku mula rasa ia mula mencair..kerana ALLAh memberikan aku satu senyuman seorang sahabat yg aku rindui...
aku rasa sgt terharu...sgt222...tanx ALLAH...walaupun air mata aku blom mampu mengalir...mungkin dah byk sgt aku guna b4 dis...(heheh)..pape pun aku akan terus mennti saat yg akn menjadi sebahagian nikmat2 terbesar pencipta kepada ku...

ameen...

2 comments:

Niviey16 said...

tenangkan minda weh.. Good lUCk

aRa_HaNi said...

maseh syang...
ketenangan yg ku nanti,,